Team N2.1 in trainingspakken HEMM vastgoed

0
103

Het jongste team van Volco is door Hemm in nieuwe trainingspakken gestoken. Onlangs zijn deze overhandigd. De kinderen waren er maar wat trots op! Het bij Volco de eerste keer dat een team van deze leeftijdsgroep in trainingspakken worden gehesen.

{loadmoduleid 136}

Martijn Ahlers:

Hemm voor maatschappelijk vastgoed adviseert haar opdrachtgevers in de volle breedte als het gaat om haar vastgoed vraagstukken. Die doen we voornamelijk voor gemeenten en schoolbesturen. In Ommen zou u ons kunnen kennen van de huisvestingsplannen voor het primair onderwijs, op basis waarvan nu Kindplein West wordt gerealiseerd. Daarnaast hebben wij het Vechtdal College begeleidt en ontzorgt met de realisatie van de nieuwe huisvesting. Een project waar wij als hemm trots op zijn. Meest recent is de nieuwe sporthal in Ommen, waar hemm de haalbaarheid van heeft onderzocht. Wij werken op dit moment veel in de regio, iets dat ons goed bevalt. Eenvoud, bevlogenheid en vakmanschap zijn ons kernwaarden en die sluiten hier goed aan. Door ons werk zien wij ook veel sportverenigingen en dan is het leuk om ook wat terug te doen. Volco had nog geen andere sponsoren voor de jeugd, anders dan de Jumbo die als shirtsponsor fungeert. En dan is het juist mooi om te zien dat de allerkleinste jeugd nu in trainingspakken van ons bedrijf rondloopt. Naast Volco sponsoren we ook de zaalvoetbal in Ommen.