Politie zoekt doorrijder

0
67

Op donderdag 28 november 2019, om 05:50 uur fietste het slachtoffer op de Strangeweg en sloeg linksaf in de richting van Haven Noord. Tijdens het afslaan werd het slachtoffer van achteren aangereden door een onbekende man in een groenkleurige bestelauto, model Caddy met op de zijkant een rood logo met bouwstenen/kantelen als opschrift.

{loadmoduleid 136}

De bestuurder van de bestelauto is even gestopt om te vragen hoe het met het slachtoffer was en is vervolgens doorgereden zonder zijn gegevens achter te laten.

De politie en het slachtoffer willen graag in contact komen met de bestuurder van de groenkleurige bestelauto. Ook is de politie op zoek naar getuigen van dit incident. De zaak is bij de politie bekend onder nummer 2019534303.

Heeft u tips? Bel dan met 0900-8844.