Statiegeldactie bij Albert Heijn Ommen

0
76

De Stichting Ommen 75 jaar Vrijheid krijgt uit verschillende hoeken vragen, hoe bijvoorbeeld de inwoners van Ommen een kleine financiële bijdrage kunnen leveren aan de vieringen en herdenkingen van 75 jaar vrijheid in Nederland, 75 jaar vrijheid in Ommen in het bijzonder. Na overleg met verschillende partijen zijn we onder andere uitgekomen bij een statiegeldactie bij de plaatselijke supermarkten.

Als eerste gaat Albert Heijn Ommen deze actie faciliteren. Van 6 januari tot en met 6 april. In deze periode van maar liefst 3 maanden(!) kunt u bij de flessenautomaat in de winkel uw statiegeld doneren aan de stichting Ommen 75 jaar Vrijheid.

{loadmoduleid 136}

In 2020 herdenkt en viert Nederland dat de 2e Wereldoorlog 75 jaar geleden is geëindigd. In Ommen is, om de herdenkingen en festiviteiten te organiseren, een stichting opgericht Het conceptprogramma is inmiddels bekend en staat op deze website. Ommen en de verschillende dorpskernen krijgen 7 dagen waarop herdacht en gevierd gaat worden.

Om alle herdenkingen en vieringen die allure te geven die het verdiend is er veel geld nodig. Doneer daarom geheel vrijblijvend uw statiegeld aan de stichting Ommen 75 jaar Vrijheid.

Meer informatie over de stichting en haar activiteiten zijn te vinden op onze website. www.ommen75jaarvrijheid.nl en op Facebook en Instagram.