Serious Request trekt door het Vechtdal

0
119

Zes DJ’s van 3FM liepen van Goes naar Groningen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis om slachtoffers van mensenhandel te helpen. Op hun tocht deden de DJ’s ook het Vechtdal aan en haalden cheques op van acties die door inwoners waren gedaan om geld op te halen voor het Rode Kruis.

Maandag 23 december kwamen de DJ’s Mark van der Molen en Jorien Renkema al aan in Lemele om daar diverse donaties te mogen ontvangen van onder meer CBS Ichtus en De Imminkhoeve. Op de weg naar Ommen, het laatste deel van deze etappe voor Jorien en Mark, liep weer een grote groep mensen mee. Aangemoedigd en gesponsord door publiek en boeren op trekkers langs de route kwamen ze aan bij het checkpoint op de Markt van Ommen. Hier werd het stokje overgedragen aan DJ’s Frank van der Lende en Eva Koreman. Dat stokje moest eerst officieel gesigneerd worden door burgemeester Vroomen van de Gemeente Ommen.

{loadmoduleid 136}