Vrijwilligerspluim 2019 Tennis Club Ommen

0
77

Onder de eigen leden van TCO is een enquête gehouden voor het aanwijzen van de vrijwilliger van het jaar 2019. Voor TCO een nieuwe manier om aandacht te besteden  aan onze onbetaalbare vrijwilligers. Tijdens de ALV is de pluim uitgereikt aan  Jules de Fretes.

{loadmoduleid 136}

Hij is al jaren op diverse fronten zeer actief binnen de club en de laatste jaren met name binnen de commissie behoud en werving van nieuwe leden. Hij spoort mensen aan actief te worden, vangt nieuwe mensen op, zorgt de eerste maanden voor de begeleiding en leert ze de eerste beginselen van de tennissport. Hij zorgt ervoor, dat men zich thuis gaat voelen bij TCO.

Als blijkt van waardering ontving hij uit handen van voorzitter Richard Smits een prachtige vaas met een pluim. Deze vaas met TCO-logo is ontworpen en gemaakt door Thea Dijkema, een trouw lid en keramiste van Beeldentuin Witharen.