Sleek Sliders behaalt 4e plaats op hun allereerste danswedstrijd!

0
317

Sleek Sliders heeft zaterdag 8 februari meegedaan met hun allereerste danswedstrijd. Ze zijn bij de voorrondes van de Noord Nederlandse Kampioenschappen in Leek 4e geworden van de 15 teams. Sleek Sliders is een HipHop wedstrijdteam van dansschool Elle Dansé wat pas vanaf september bestaat. Elke donderdag traint dit jonge team super hard onder leiding van Mariëlle van Baalen in Ommen.

{loadmoduleid 136}

Dat een team bij een eerste wedstrijd zoveel andere teams verslaat, is iets wat niet vaak voorkomt en dus een unieke prestatie! Sleek Sliders gaat hard aan de slag met het juryrapport zodat ze wellicht de volgende wedstrijd nog meer teams kunnen verslaan. Wil je een keer dit team uit Ommen komen aanmoedigen? Dat kan! Ze hebben 7 maart nog een wedstrijd in Urk, 4 april in Heerenveen, 18 april in Gorredijk en 16 mei in Heerenveen.