Nieuwe trainer volleybalsters Volco

0
168

Het bestuur heeft vacature van trainer/coach van dames 1 razendsnel kunnen invullen. Erik Volkers (Hasselt) is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van dames 1. Erik Volkers gaat bij Volco ook in de jeugdopleiding een rol vervullen, maar wat hoe is nog niet bekend. Hij heeft inmiddels al kennisgemaakt met de dames van de derde divisionist uit Ommen. 

{loadmoduleid 136}

Erik Volkers die de laatste jaren actief was bij Bas Autowas Voorsterslag, is niet helemaal nieuw bij Volco. Daarvoor moeten wel een paar jaar terug. Tussen 1998 – 2001 was hij in de eredivisie de assistent van Casper Groenhuijzen en in zijn tweede en derde jaar van Marcel Veldcholten. Volco won in 1999 de nationale beker.

Volkers is blij terug te zijn in Ommen.

Mooie club waar veel gewoon goed geregeld is

Volkers volgt Gerrit Grolleman op als trainer van dames 1. Deze neemt na drie seizoenen Volco voorlopig afscheid van het volleybal.

Foto: Erik Volkers hier nog met Voorsterslag tegen Volco.