TCO start seizoen op zaterdag 21 maart met de clubkampioenschappen en een nieuwe kledinglijn

0
176

Op zaterdag 21 maart a.s. van 10.00 tot 16.00 uur staat de start van het tennisseizoen in het teken van de finale van de clubkampioenschappen met aansluitend de prijsuitreiking. Zondag 15 maart zijn de eerste voorwedstrijden. Ook de seniorenplus doen mee en starten maandagmorgen 16 maart. De spanning stijgt, wie gaat er met de felbegeerde trofee naar  huis.

Ook zal vanaf 13.00 uur de nieuwe kledinglijn worden gepresenteerd in samenwerking met Prins Sport. Er is een speciale inteken kortingsactie voor alle leden (heren, dames en jeugd) voor een nieuw tennisoutfit. De TCO-leden zullen met deze lijn op de diverse banen in de regio herkenbaar zijn.

{loadmoduleid 136}

Daarnaast zijn er tennisattributen en kan men de racket laten bespannen.

Op deze dag kan men tevens informatie krijgen over de tennissport, TCO en de mogelijkheden bij TCO onder het genot van een hapje en drankje in clubhuis Baan7.

Iedereen is van harte welkom bij deze start van het nieuwe seizoen met spannende finalewedstrijden. Neem je vrouw, man, kinderen, opa, oma, vrienden, buren mee naar het tenniscomplex op Sportpark Westbroek en  maak kennis met tennis bij TCO.