Maak filmpjes en foto’s – Ommen vlagt massaal op 11 april

0
96

Zaterdag 11 april is het 75 jaar geleden dat Ommen van de Duitse bezetter is bevrijd. Dat willen we ondanks de huidige situatie in de wereld niet ongemerkt voorbij laten gaan. De Stichting Ommen 75 jaar Vrijheid en VechtdalLeeft TV hebben daarom de handen ineen geslagen en vragen de bevolking van Ommen massaal mee te doen.

{loadmoduleid 136}

Massaal vlaggen filmen

Het plan is als volgt: Ommenaren hangen op zaterdag 11 april aanstaande de vlag uit. Maar dat niet alleen, want daar kunnen de inwoners een filmpje of een foto van maken en insturen naar [email protected].

Op 11 april zal ook VechtdalLeeft TV met een camera door de gemeente gaan om zoveel mogelijk wapperende vlaggen vast te leggen.
Met alle filmpjes en foto’s maakt VechtdalLeeft TV dan een mooie compilatie.

Vlaggenprotocol

De vlag, zonder wimpel mag naar buiten om 6.45 uur, het moment van zonsopgang en moet met zonsondergang gestreken worden. Eerder of later vlaggen kan, maar dan moet de vlag verlicht zijn.