Ommer Bissingh 2020 afgelast

0
579

Het bestuur van de stichting Ommer Bissingh Evenementen heeft naar aanleiding van de persconferentie van Minister-President Rutte aangaande de bestrijding van Covid-19 op dinsdag 21 april, helaas moeten besluiten om alle evenementen voor de zomer van 2020 af te gelasten. Dit geldt ook voor het Blaasorkestenfestival dat in het eerste weekend van september wordt gehouden.

{loadmoduleid 136}

Geen Ommer Bissingh…

Hoe bijzonder dit is, blijkt wel uit het gegeven dat er voor zover ons bekend alleen in de oorlogsjaren 1940-1945 geen Ommer Bissingh (jaarmarkt) is gehouden. Wij als bestuur, commissies en vrijwilligers vinden dit natuurlijk heel erg jammer, maar de gezondheid van een ieder staat op de eerste plaats.

Het bestuur van de Ommer Bissingh wenst alle direct of indirect getroffenen veel sterkte toe in de komende tijd. We zien u graag in goede gezondheid op onze evenementen in 2021. Pas goed op jezelf en op elkaar