Word jij de FIFA-koning(in) van de gemeente Ommen?

0
86

Jongeren zitten op dit moment veel thuis door de getroffen coronamaatregelen. Daarom organiseren Wijz Jongerenwerkers en UNIT 31 op vrijdag 22 mei een FIFA-toernooi voor inwoners uit de gemeente Ommen. De eerste wedstrijden starten om 14.00 uur.

{loadmoduleid 136}

Het voetbalspel FIFA is veruit de bekendste E-sport (online sport) in Nederland. Sinds een aantal jaren is er zelfs een Eredivisie voor e-sporters. Hierin strijden afgevaardigden van de grootste Nederlandse voetbalclubs om de landstitel en een mooie prijzenpot. Unit 31 is een E-sportteam waarin Nederlandse talenten de kans krijgen om de top te behalen. Door inzet van begeleiding, coaching en training geven zij gamers de mogelijkheid om door te groeien tot echte E-sporters. Ook voor jongeren die gewoon graag gamen, willen zij een plek creëren waarin jongeren elkaar kunnen ontmoeten.

Meld je aan!

Meer informatie over het FIFA-toernooi is te vinden via instragram (@jc.punt) of op de facebookpagina van Unit 31 Esports. Direct inschrijven kan via tinyurl.com/Aanmelden-FIFA-toernooi. Er kunnen 128 inwoners uit de gemeente Ommen meedoen. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Het toernooi wordt gespeeld op de Playstation 4. Uiterlijk om 13.30 uur moeten de deelnemers zich melden op de toernooipagina van Home of Esports en om 14.00 uur beginnen de eerste wedstrijden.

{loadmoduleid 136}