Volco support de lokale ondernemers

0
755

Volco start, zij het wat later dan gebruikelijk, toch haar couponactie onder de noemer “Volco support de locals!” Door de Coronacrisis is het echter niet mogelijk de coupons huis aan huis te verkopen, maar daar is een oplossing voor bedacht. Via een What’s App bericht versturen leden van de Ommer volleybalvereniging berichten naar al hun bekenden met het verzoek een vel met voordeelcoupons te kopen.

{loadmoduleid 136}

Hierna wordt een betaalverzoek gestuurd en worden eventueel adresgegevens uitgewisseld. De coupons worden in de week van 1 juni in de brievenbus bezorgt. Voor slechts €5,00 krijgt men dan een vel met meer dan 30 voordeelcoupons, te besteden bij de winkels en bedrijven in Ommen. Het voordeel kan wel oplopen tot 20%. De couponactie sluit hierbij naadloos aan bij de actie om plaatselijke ondernemers (lees: de sponsoren van Volco) te steunen. Deze actie van Volco wordt sinds 1994 jaarlijks georganiseerd. De eerste keer was naar aanleiding Volco van de ondergang te redden. Dat is toen gelukt. Volco hoopt nu haar sponsoren een steuntje in de rug kunnen geven. Wie geen bericht krijgt van een van de leden kan zelf bestellen door een bericht te sturen naar 06 27382678.

Meer informatie is te vinden op de website volco-ommen.nl.

{loadmoduleid 136}