Welkoop vestigt zich op bedrijventerrein de Rotbrink

0
103

De gemeente Ommen en ondernemers Everts en Schlepers hebben overeenstemming bereikt over de koop van een kavel op de Rotbrink. De ondernemers gaan op de gekochte kavel van 3.300m2 een nieuwe Welkoopvestiging openen. Voor de ondernemers wordt deze vestiging een aanvulling op hun reeds bestaande vestiging van de Welkoop in Vriezeveen. Vanochtend (5 juni) werd het bouwbord onthuld door wethouder Leo Bongers en de ondernemers. De omgevingsvergunning voor de bouw is inmiddels in een vergevorderd stadium en de koopovereenkomst is gesloten. Naar verwachting is opent de nieuwe Welkoop begin 2021.

{loadmoduleid 136}

Verplaatsing Welkoop

De huidige vestiging van Welkoop in Ommen zit aan de Haven Oost. De franchisehouder van deze vestiging heeft aangegeven zijn werkzaamheden te willen beƫindigen op deze locatie. De winkelvoorraad zal worden afgebouwd, zodat een soepele verplaatsing van de Welkoop kan plaatsvinden. Hierover zijn goede afspraken gemaakt tussen de huidige franchisehouder van de Welkoop aan de Haven Oost, de nieuwe franchisehouders Everts en Schlepers en Welkoop Nederland. De opening van de nieuwe Welkoop winkel wordt begin 2021 verwacht.

Wethouder Leo Bongers van de gemeente Ommen is blij met de verkoop van de kavel:

Het is fijn om te zien dat Welkoop zich met een nieuwe winkel zich vestigt op de Rotbrink. De Rotbrink biedt ondernemers veel mogelijkheden. De verplaatsing van Haven Oost naar de Rotbrink geeft ook weer mogelijkheden voor de herontwikkeling van Haven Oost. Een win-winsituatie die tot stand is gekomen na een goede en fijne samenwerking met de verschillende partijen. Ik wens de heren Everts en Schlepers veel succes op deze prachtige locatie.

{loadmoduleid 136}