Kompanen BV de nieuwe hoofdsponsor van Tennis Club Ommen

0
199

Onlangs is Kompanen BV (uw maat in financiële diensten) uit Ommen hoofdsponsor geworden van TCO en dit is bevestigd met ondertekenen van het contract. Het bedrijf was al enkele jaren baansponsor van het Pinkstertoernooi, maar wilde nog meer betekenen voor TCO. Het beleid van de directeuren Dinand Martens en Herman Habers is om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op deze manier te tonen binnen de sport in Ommen. Dinand heeft al kennis gemaakt met de tennis evenals zoon Rémon en slaat al een balletje, Herman volgt binnenkort met enkele medewerkers.

Het is een contract voor 3,5 jaar en bestuurslid sponsoring, Bram Hoving, is zeer content met de gesloten deal en de wijze waarop Kompanen TCO een warm hart toedraagt.

Op de foto Herman Habers, Bram Hoving, Dinand Martens

{loadmoduleid 136}