TCO maakt tennissen voor kinderen nu nog aantrekkelijker

0
343

De inkt onder het “Samen fitter verder akkoord” tussen de gemeente Ommen en 28 instanties en sport- en bewegingsaanbieders is nog maar nauwelijks opgedroogd of tennisclub TCO komt al met een concreet plan om kinderen tot meer sporten te verleiden.

{loadmoduleid 136}

“We hebben afgelopen maanden veel nieuwe zomerleden mogen verwelkomen”, zegt Bram Hoving van TCO. “Geholpen door Corona die vele sporten onmogelijk maakte, hebben we tientallen nieuwe tennissers mogen begroeten op ons park. Nu dit speciale lidmaatschap ten einde loopt, zien we dat een aantal leden hun tijdelijk abonnement omzetten in een vast lidmaatschap. Die zijn inmiddels verslingerd geraakt aan tennis. Daar zijn we erg blij mee, want tennis houdt mensen fit en gezond. Je bent lekker in beweging in de buitenlucht en het is daarnaast ook nog eens heel gezellig. Plus dat we ons hebben gecommitteerd  aan het sportakkoord, wat inhoudt dat we meer mensen in beweging willen krijgen, wat nu al de eerste resultaten heeft opgeleverd.”

{loadmoduleid 136}

Om blijvend impulsen te geven aan de Ommer bevolking is een nieuwe aanbieding inmiddels onder de leden uitgerold. Het betreft een speciaal jeugdabonnement om tennissen voor kinderen aantrekkelijker te maken. “Nu is het zo als je kind gaat tennissen deze lid  wordt van de tennisclub en als ouder betaal je daarvoor contributie. Wil je kind op les dan komt er een rekening van de tennisschool in de bus. Als er de wens is om competitie te gaan spelen komt er ook nog inschrijfgeld aan de KNLTB om de hoek kijken. Dit is natuurlijk onoverzichtelijk en ouders weten niet goed hoeveel het kost om hun kroost te laten tennissen. Dat moest anders en beter”, aldus Bram.

Daarom heeft TCO nu een alles-in-1-pakket samengesteld om zo kinderen te stimuleren om (meer) te gaan tennissen. De kosten zijn overzichtelijk en beheersbaar. Je leert de techniek spelenderwijs in 32 lessen per jaar, je speelt als je dat wil automatisch competitie, deelname aan jeugdactiviteiten en clubkampioenschappen zijn gratis. Met dit pakket wil de club kinderen motiveren vaker te komen tennissen en een basis te leggen voor een gezonde levensstijl.

 Voor alle details over dit abonnement ga naar: www.tennisclubommen.nl

{loadmoduleid 136}