Raadsvergadering Ommen live te volgen op VechtdalLeeft TV

0
148

Op 24 september aanstaande zendt VechtdalLeeft TV om 19.30 uur live de raadsvergadering uit van de gemeente Ommen. De vergadering kan niet in het gemeentehuis plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen, dus zijn de burgemeester en de raadsleden genoodzaakt om de vergadering elders te houden. VechtdalLeeft TV is hierbij aanwezig om opnames te maken zodat de bewoners in het Vechtdal live de vergadering kunnen volgen.  

Ook staan er interviews gepland met alle fractievoorzitters die een blik geven op het komend seizoen. Hierin worden de onderwerpen behandeld die zij belangrijk vinden voor het komende jaar. De interviews worden stuk voor stuk uitgezonden op VechtdalLeeft TV. Te ontvangen via Ziggo op kanaal 43, via KPN op kanaal 1413, via Solcon op kanaal 809, via Caiway op kanaal 67 en via Plinq op kanaal 13.

{loadmoduleid 136}