Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar

0
72

De herfst staat voor de deur en buiten wordt het weer kouder! Het ideale moment om na te denken over verduurzamen van uw woning. Maar hoe pak je dat slim en betaalbaar aan? Dat vertellen wij graag tijdens de online informatiebijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ op woensdag 14 oktober. In slechts één uur tijd bent u op de hoogte van de mogelijkheden en verhoogde subsidies. Na afloop kunt u zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek met onze energieadviseur en voor de gratis energiebespaartas ter waarde van € 75,-.

{loadmoduleid 136}

Informatie over energiebesparende maatregelen

Tijdens de één uur durende online informatiebijeenkomst worden woningeigenaren geïnformeerd over de mogelijkheden om energie te besparen in huis. Welke mogelijkheden zijn er? Wat kost het en wat levert het op? Ze krijgen antwoorden op vragen als “Mijn cv-ketel is aan vervanging toe, moet ik een nieuwe of is een warmtepomp ook een optie?”. Tijdens de bijeenkomst ontvangen deelnemers ook informatie over de mogelijke subsidies en regelingen. Uiteraard is er voldoende informatie om vragen te stellen.

{loadmoduleid 136}

Deelnemers ontvangen een gratis energiebespaartas en een adviesgesprek

Na afloop van de informatiebijeenkomst kunnen deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Karwei in Ommen. In deze bespaartas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart. Meer informatie over de bespaartas krijgt u tijdens de bijeenkomst. Naast de bespaartas kunnen deelnemers ook gratis energieadvies krijgen van een energieadviseur. Dit kan telefonisch of via een videogesprek.

Aanmelden voor de online bijeenkomst

Weer er snel bij, want aan de bijeenkomst kunnen maximaal 100 deelnemers deelnemen. Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst kan via de volgende pagina: https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-huis-slim-o2.

{loadmoduleid 136}