Muziekschool Pianoforte organiseert Open Dag in Ommen

0
372

Op zaterdag 24 oktober organiseert Muziekschool Pianoforte een Open Dag. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn de deuren aan Strangeweg 25 in Ommen geopend voor alle toekomstige leerlingen en belangstellenden. Muziekschool Pianoforte viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Helaas door de huidige omstandigheden is het niet mogelijk hier een groots feest van te maken. Maar een Open Dag, met inachtneming van de nodige maatregelen, is wel mogelijk en de directie en docenten staan dan ook klaar om op gepaste afstand belangstellende te ontvangen en te informeren naar de mogelijkheden.

{loadmoduleid 136}

Muziek voor iedereen

Gediplomeerde muziekdocenten (allen afgestudeerd aan het conservatorium) geven wekelijks les aan honderden enthousiaste leerlingen van alle leeftijden. Dit gebeurt niet alleen in Ommen, maar ook in o.a. Nijverdal, Dalfsen, Den Ham, Hardenberg, Westerhaar. Er wordt lesgegeven in verschillende instrumenten, zoals piano, gitaar, keyboard, cello, viool, dwarsfluit, maar ook in zang. Muziekschool Pianoforte is dan ook zeker geen ouderwetse muziekschool, maar dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden! Daarnaast verzorgt Muziekschool Pianoforte diverse muzieklessen op scholen en kinderdagverblijven. Iedereen, kinderen én volwassenen, kan lessen volgen.

Iedereen die belangstelling heeft voor het diverse aanbod van Muziekschool Pianoforte is zaterdag 24 oktober van harte welkom tussen 12.00 en 15.00 uur. In verschillende sessie worden er door de docenten in kleine groepjes proeflessen georganiseerd, zodat iedereen ook zelf kan proberen te spelen.

{loadmoduleid 136}

Wie enthousiast is, heet de mogelijkheid zich in te schrijven voor de “muzikale ontdekkingsreis”. Dit is een proefmaand van 4 lessen om te ontdekken of je muziekgevoel hebt en plezier beleeft aan het muziek maken. Want plezier maken met muziek staat natuurlijk voorop!

Belangstellenden die niet naar de Open Dag kunnen komen, kunnen zich per mail opgeven voor een proefles via [email protected] of zich aanmelden via de website www.muziekschoolpianoforte.nl.

{loadmoduleid 136}