Lekker blijven bewegen met tennis deze herfst en winter

0
229

Wil jij in deze coronatijd met veel thuiszitten lekker blijven bewegen en sporten nu het buitensporten bij de tennis mogelijk blijft? Dan is dit herfst-winterabonnement van Tennis Club Ommen echt iets voor jou. Onze smash court banen zijn het hele jaar bespeelbaar, alleen bij sneeuw en opdooi niet. Het is ideaal om tennis uit te gaan proberen, waarbij je vrij kunt tennissen (enkel en dubbel) wanneer het jou uitkomt, maar wel binnen de bestaande corona maatregelen.

{loadmoduleid 136}

Binnen dit pakket zit een gratis aanbod van 4 trainingslessen van onze tennisschool Drive, op afspraak in te plannen de gehele week inclusief het weekend. Tijdens de les kun je gebruik maken van nieuwe testrackets.

Dit abonnement is gekoppeld aan een lidmaatschap voor 2021, waarbij de maanden november en december van 2020 gratis zijn. Je ontvangt een lidmaatschapspas van de KNLTB, die te gebruiken is op ons tennispark en voor deelname aan KNLTB toernooien en alle activiteiten. Zie voor meer info onze website www.tennisclubommen.nl.

De contributie voor 2021 bedraagt: € 13,85 per maand / € 166 per jaar

Je kunt je digitaal aanmelden via het formulier op de website van TCO.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected], tel.nr. 06-50811257. Voor de lessen met Sven Boers van tennisschool Drive, tel.nr. 06-53585327.

{loadmoduleid 136}