Corona actueel vrijdag 6 november 2020 – Help de zorg, help elkaar

0
158

Ondanks dat het aantal besmettingen langzaamaan lijkt af te vlakken, neemt het aantal ziekenhuisopnamen nog steeds toe. De zorgsector staat onder grote druk, waardoor de reguliere zorg wordt uitgesteld. Door ons aan de maatregelen te blijven houden, helpen we de zorg en helpen we elkaar! Blijf daarom zoveel mogelijk thuis, houd afstand van elkaar en spreek niet af met meer mensen dan toegestaan. Dit is de enige manier om het virus weer onder controle te krijgen.

{loadmoduleid 136}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1125 besmettingen geconstateerd, dat is 24 minder dan een week eerder. Vandaag zijn er 200 besmettingen, dat zijn er 71 meer dan afgelopen woensdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag gemeente Ommen

{loadmoduleid 167}

{loadmoduleid 136}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 160}

{loadmoduleid 136}