Wekelijkse Corona Update 30 december: Houd je aan de maatregelen, ook tijdens Oud & Nieuw

0
121
Wekelijkse Corona Update

Het aantal besmettingen is nog steeds veel te hoog en ook in de ziekenhuizen lopen ze tegen de grenzen van hun capaciteit aan. Het zorgpersoneel loopt al te lang op het tandvlees. De drukte rondom de kerstdagen is gelukkig voorbij. We hopen dat ook iedereen met oud & nieuw zich aan de regels houdt en er alles aan doet om het virus geen ruimte te geven. Houd je aan de maatregelen en denk aan elkaar. Zo kunnen we zo veilig mogelijk het nieuwe jaar in. Houd vol. We kunnen het alleen samen!

Besmettingen per dag gemeente Ommen

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 2210 besmettingen geconstateerd, dat zijn 240 minder dan een week eerder. Gisteren waren er 310 besmettingen, dat zijn er 12 minder dan een week eerder.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag VR IJsselland