OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei  haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang van 1 juli 2021 voor drie jaar als allereerste hoofdsponsor van FC Ommen, onder welke vlag het veldvoetbal in Ommen vanaf het komende seizoen 2021-2022 zal uitkomen.

(Advertentie)

Op de achtergrond heeft de werkgroep Sponsoring sinds de verkenning van de fusie al vele gesprekken gevoerd met huidige sponsoren van JCO, OVC ’21 en OZC en daarnaast ook met potentiële nieuwe sponsoren. Na de officiële bekendmaking van de fusie is dit in een stroomversnelling geraakt. Daarbij vindt de club het belangrijk, dat de uitgesproken visie en ambitie overeenkomt met de verwachtingen die sponsoren hebben bij een partnerschap. FC Ommen kan dan ook met trots zeggen dat TENAX, één van de grootste bedrijven in de regio en tevens gevestigd in Ommen, zich voor drie jaar bindt als hoofdsponsor.

Bertus Heuver, voorzitter van FC Ommen, is blij met de gesloten overeenkomst: “In gesprek met TENAX bleek al snel, dat zij uitdraagt waar FC Ommen ook om bekend wil staan. Woorden als visie, ambitie, daadkracht, maatschappelijk betrokken, ondernemerschap en vooruitgang horen daarbij. Deze samenwerking tekent het vertrouwen, dat zo’n groot bedrijf als TENAX in dit nieuwe project heeft. Het is tevens een fantastisch voorbeeld voor heel ondernemend Ommen om samen achter Ommen en deze voetbalvereniging te gaan staan.”

Mike Delissen, Managing Director bij TENAX, geeft aan: “Dit is HET moment om met elkaar in zee te gaan. We zijn beide net met iets nieuws begonnen. Wij op een nieuwe locatie in een nieuwe jas en FC Ommen in een nieuwe samenstelling. Beide vol ambitie en beide met de intentie om iets te betekenen voor de Ommer samenleving en de jeugd in het bijzonder. Hoe mooi is het dan dat je hier samen aan kunt werken?

De sponsoring van TENAX is naast de hele vereniging vooral gericht op de jeugd (professioneel opleidingsplan) en de vrijwilligers van de club.

Daarnaast selecteert TENAX  een plaatselijk goed doel, het logo van dit goede doel komt op de mouw van het wedstrijdshirt. De wedstrijdshirts (met naam van de speler) worden jaarlijks geveild op de sponsoravond(voorheen Witte donderdag). De opbrengst is voor het goede doel.

Share.
Exit mobile version