Jeugdspelers TCO krijgen nieuwe clubshirts

0
569
Jeugdspelers TCO krijgen nieuwe clubshirts

OMMEN – Afgelopen week hebben de jeugdspelers van TCO allemaal een nieuw clubshirt gekregen. Deze worden tijdens de competitie en andere wedstrijden gedragen. Door de versoepelingen van de Corona-regels gaat de competitie per 13 juni weer van start en kon er op de club een gezellige middag voor de jeugd georganiseerd worden. Tennisschool Drive had speciaal voor de kinderen een leuk en leerzaam spelprogramma neergezet om de kinderen weer te laten wennen aan het tennissen in grotere groepen en om ze voorbereiden op komende wedstrijden.

Het nieuwe shirt is donkerblauw voorzien met de logo’s van TCO en Prins sport. “We hebben verschillende ontwerpen bekeken en de kinderen een keuze laten maken”, zegt Frans Klaassen van de jeugdcommissie. TCO groeit en ook het aantal jeugdleden neemt fors toe. Inmiddels heeft de tennisvereniging ruim dertig jeugdleden waar dit enkele jaren geleden slechts de helft was. TCO heeft drie jeugdteams en de oudste kinderen spelen mee in een mixed senioren team.

Voor info over de jeugdcompetitie en jeugdtennis ga naar: www.tennisclubommen.nl.