Oprichtingsvergadering FC Ommen 5 juli

0
480
Oprichtingsvergadering FC Ommen 5 juli

OMMEN – Op 5 juli aanstaande is de oprichtingsvergadering, een algemene ledenvergadering, van FC Ommen, om 19.30 uur in het clubhuis met de nieuwe naam “Weerkomm’n”. FC Ommen is per 1 juli 2021 een nieuwe voetbalvereniging, ontstaan uit de samenvoeging van OVC ’21 en OZC met ongeveer 1200 leden.

Een ruime meerderheid van de leden heeft hiertoe in februari besloten. Een grote groep vrijwilligers heeft de schouders er onder gezet en achter de schermen wordt met plezier en passie gewerkt aan de opbouw van de nieuwe club. Gelukkig kunnen we weer volop voetballen zonder beperkingen in het seizoen 2021 – 2022.

De aanvang van de vergadering heeft een officieel tintje. De nieuwe clubvlag zal worden gehesen door Jan Smit, voorzitter RvC KNVB tevens onafhankelijke voorzitter van de fusie Stuurgroep, de voorzitter van OVC ’21, Gerard Habers en de voorzitter van OZC, tevens beoogd voorzitter FC Ommen, Bertus Heuver.