OMMEN – Na drie afgelaste grote clubtoernooien mag het la Dolce Vita Dubbel Open tennistoernooi bij TCO doorgaan. De versoepelingen in de Covid-maatregelen laten eindelijk toe dat er sporttoernooien voor senioren georganiseerd mogen worden. De jeugd mocht al eerder weer in competitieverband aan de slag, maar van volwassenen was het nog niet zo ver. TCO trapt af in de week van 14 tot en met 22 augustus met een dubbeltoernooi.

(Advertentie)

‘Het Pinkstertoernooi is tot tweemaal toe geannuleerd en ook het dubbeltoernooi moest vorig jaar afgezegd worden. Deze toernooien brengen heel veel gezelligheid en leven op ons tennispark en we hebben dit in de corona periode echt gemist. Tennissers willen echt weer op competitieve manier met elkaar de baan op. Daarom zijn we heel blij dat we dit toernooi hebben mogen uitschrijven’, zegt Zwanet Rosema toernooileider van TCO. Het ‘la Dolce Vita Dubbel Open’ is bewust in de laatste week van de schoolvakantie gepland, zodat het voor de schoolgaande jeugd ook haalbaar is om mee te doen.

Deelnemers in de speelsterktes 3 tot met 9 kunnen zich tot 8 augustus inschrijven op de dubbeldisciplines op toernooi.nl>la Dolce Vita Dubbel Open. Hier vind je ook het toernooi regelement met alle voorwaarden.

Share.
Exit mobile version