Vernieuwde Albert Heijn Ommen met meer vers en gemak

0
682
Vernieuwde Albert Heijn Ommen met meer vers en gemak

OMMEN – Vandaag opende burgemeester Vroomen officieel de vernieuwde Albert Heijn in Ommen. De winkel is, dankzij een ingrijpende verbouwing, nu lekker ruim van opzet en heeft een modern interieur. Ook zijn er meer zelfscankassa’s en hebben klanten keuze uit een groter versaanbod. Supermarktmanager Hans Hienekamp: “We wilden graag de opening uitgebreid samen met de buurt vieren, maar dat kan vanwege de coronamaatregelen helaas niet. Wel hebben we geregeld dat alle inwoners van de verpleeg- en verzorghuizen in Ommen vandaag iets lekkers voor bij de koffie krijgen.”

Albert Heijn Ommen heeft het allernieuwste concept en biedt een groot versassortiment. Klanten vinden er werkelijk alles, van bietjes en paksoi tot de lekkerste vega(n) producten, verspakketten en maaltijden. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid aanbod vleeswaren, kaas, droge worsten en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten brood en heerlijk gebak.

Dry misting

Er zijn veel digitale vernieuwingen. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en bieden verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid. Je kunt nu ook alle boodschappen in één keer bij de zelfscankassa scannen. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Voedselbank

Albert Heijn Ommen heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n € 10.000, – aan de voedselbank geschonken. “We vinden het fijn dat we de Voedselbank Hardenberg-Ommen extra kunnen ondersteunen”, vertelt Hans Hienekamp. Albert Heijn Ommen voelt zich betrokken bij alles wat er speelt in de omgeving. De winkel wil graag actief bijdragen aan het dagelijkse leven in de buurt. “Zo hebben we vorige week een sponsorcontract met FC Ommen ondertekend.”

Albert Heijn aan Haven Noord 1 in Ommen is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 18:00 uur. De winkel is tijdelijk op maandag tot en met zaterdag tot 20:00 uur geopend.