FC Ommen verlengt contracten trainers 1e en 3e elftal

0
384
FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan FC Ommen als hoofdtrainer resp. assistent trainer van het 1e elftal mannen. De samenwerking tussen selectie en trainers verloopt tot dusver uitstekend, de spelersgroep is enthousiast over de aanpak en de trainers zien volop perspectief in zowel de huidige spelersgroep als de aanstormende jeugd. Het bestuur is zeer verheugd om op deze wijze continuïteit en stabiliteit op het technisch vlak in onze nog jonge vereniging te kunnen waarborgen.

Ook Wiljan Willems blijft verbonden aan FC Ommen als trainer van het 3e team. Dit “opleidingsteam” dient als opstap voor jonge talentvolle spelers, die nu nog net niet de stap naar het 1e of 2e elftal kunnen maken. Intussen zijn de eerste resultaten van deze aanpak al zichtbaar en de verwachting is dat nog enkele spelers na dit seizoen zeker de stap hogerop kunnen gaan maken.
Als bestuur zijn we blij dat Wiljan zijn support wil blijven geven aan dit proces.