Sportverkiezing gemeente Ommen uitgesteld naar maart 2022

0
12961
Winnaars sportverkiezing gemeente Ommen

OMMEN – Gemeente Ommen heeft de uitreiking van de sportprijzen uitgesteld naar 7 maart 2022. Stemmen wordt tijdelijk stil gesteld. Vanaf februari kan er weer gestemd worden.

“In verband met de huidige coronamaatregelen en de eigen verantwoordelijkheid die we daarin willen pakken, hebben we besloten de feestelijke uitreiking uit te stellen” vertelt Ko Scheele, wethouder sport. “Natuurlijk hadden we er een digitaal feestje van kunnen maken, maar we hopen in maart de prijzen toch fysiek uit te kunnen reiken. 2020 en 2021 waren sportief gezien ook bijzondere jaren. Er zijn mooie en indrukwekkende sportprestaties neer gezet, dat willen we niet ongemerkt of enkel digitaal voorbij laten gaan.

Verkiezingsprocedure

Op de website ommen.nl/sportverkiezing kan sinds 23 december niet meer gestemd worden. Van 1 februari t/m 28 februari 2022 kan iedereen weer op zijn of haar sportfavoriet stemmen. Deze stemmen worden opgesteld bij de reeds uitgebrachte stemmen. De winnaar wordt bepaald op basis van de stemmen via ww.ommen.nl/sportverkiezing en een onafhankelijke jury Om in aanmerking te komen voor één van de sportprijzen moest er een aansprekende sportieve prestatie geleverd zijn in het sportjaar 2020 of 2021. De jury heeft op basis van de ingediende nominaties deze shortlist samengesteld.