Vertrek trainer Floris Buitenhuis bij FC Ommen Vrouwen 1

0
409
FC Ommen

OMMEN – Aan het eind van dit seizoen vertrekt hoofdtrainer Floris Buitenhuis bij Vrouwen 1 van FC Ommen, uitkomend in de 2e klasse. Na goede gesprekken met de Technische commissie heeft Floris voor zich zelf om persoonlijke redenen de knoop doorgehakt. “Het trainerschap met alles er om heen kost mij te veel tijd. Ik wil tijd om zelf weer meer te gaan sporten, maar ook tijd om te besteden in en met het gezin. Het was voor mij een moeilijke beslissing. Ik laat een super goede groep achter met veel beleving en fanatisme. We hebben de nodige stappen gezet”, aldus Floris.

Wij vinden het ontzettend jammer dat Floris stopt, maar respecteren zijn besluit.

Kandidaat trainers kunnen contact opnemen met Jan Peter Wassens, bestuurslid voetbalzaken vrouwen via 06-30178091