Volco viert tweemaal feest

0
201
Volco viert tweemaal feest

OMMEN – Zaterdag 23 april 2022 gaat bij Volco de geschiedenis in als de dag dat bij meisjes C1 en Meisjes A1 vrijwel gelijktijdig de vlag in top kon. Veel mooier kon het niet gaan voor de tribunes gevuld met veel familie, supporters en een delegatie van het bestuur.

Meisjes C1 kreeg het niet cadeau en moest vol aan de bak tegen directe concurrent En Bloc uit Veenoord. Na de eerste set met minimaal verschil te hebben ingeleverd komt daarna de winst in de wedstrijd niet meer in gevaar.
Op het naastgelegen veld is het meisjes A1 dat na 3 sets winst de titel officieel binnen heeft maar tegen Olhaco Hoogeveen nog wel een setje moet spelen. Volco sloot in stijl af.

Beide teams werden daarna getrakteerd door ouders en bestuur en werd er in het VolcoHome een klein feestje gevierd. Helemaal terecht!