Griffier Sjoerd Wannet stopt bij de gemeente Ommen en wordt wethouder in de gemeente Zutphen

0
198
Gemeente Ommen

OMMEN – Sjoerd Wannet stopt als Griffier bij de gemeente Ommen. Wannet wordt wethouder in de gemeente Zutphen. Hij wordt opgevolgd door Dick van Harst.

Wannet volgde op 1 januari 2022 René Tenkink op als plaatsvervangend griffier. Wannet: “Het wethouderschap in Zutphen is voor mij een enorme kans. Met veel enthousiasme en energie ga ik deze uitdaging aan. Toch vind ik het jammer dat ik mijn opdracht in Ommen niet heb kunnen afmaken.”

Door het stoppen van Wannet, komt er opnieuw een plaatsvervangend griffier bij de gemeente Ommen. Dick van der Harst neemt de functie over van Wannet. Van der Harst is momenteel nog werkzaam als onder andere plaatsvervangend griffier bij de gemeente West-Betuwe.