Zinderend toernooi TCO levert mooie winnaars op

0
36
Zinderend toernooi TCO levert mooie winnaars op
Gedeelte van de winnaars op de zaterdag. Foto: Saskia Stegeman

OMMEN – Het La Dolce Vita Dubbel Open toernooi, gespeeld in de week van 21 tot en met 28 augustus, is ten einde. Zinderend was het in meerdere opzichten. In de eerste plaats omdat deelnemers die op de woensdag of donderdag de baan op gingen, temperaturen van boven de dertig graden moesten trotseren. In de tweede plaats zinderend, omdat iedereen vol voor de eerste plaats ging en er hard gestreden werd voor die eer. Vele partijen werden met een supertiebreak beslist.

“We zijn blij dat het goed verlopen is en dat er met de extreme temperaturen geen rare dingen zijn gebeurd. Wij hebben het hitteprotocol gevolgd en naast parasols ook voor elke wedstrijd emmers met koud water op de baan geplaatst, zodat we onze deelnemers verkoeling konden bieden”, zegt Marjon Steen (wedstrijdleiding). “Verder is er sportief gespeeld en was de sfeer relaxt. Het mooie weer deed de naam van het toernooi echt eer aan, want er werd tot in de kleine uurtjes nagenoten van de wedstrijden.”

Er werd gespeeld in de speelsterktes 4 tot en met 8 en deelnemers kwamen uit de hele regio. Veel bekende gezichten en ook enkele nieuwkomers deden mee. Alle uitslagen zijn te vinden op www.toernooi.nl.

De winnaars van elke categorie zijn

 • GD4: Jordy Veldsink en Henrike Wesselink
 • DD5: Nienke Hoekman en Rianne Nijenhuis
 • GD6: Jeffrey en Michelle Ravenhorst
 • HD6: Bas Krom en Remko Pars
 • DD7: Joke Schuurman en Mariska Slomp-Schuurman
 • DD7 35+: Beanca van Aalderen en Renate Boon
 • GD7: Henk en Martina Kremer
 • GD7 35+: Ricardo Wattimena en Floor Geerlings
 • HD7: Antonio Giuliano en Benjamin Bisschop
 • HD7 35+: Harry Woesthuis en Gerard Geerts
 • DD8: Yvonne Hogenkamp en Anita ’t Jong
 • GD8: Bertus Groen en Jacolien Groen-Berkenbos
 • HD8: Antonio Giuliano en Marco Altena