Clubkampioenschappen Tennisclub Ommen

0
36
Clubkampioenschappen Tennisclub Ommen
De winnaars van heren gemengd dubbel en tevens toernooileider Koert Meertens met zijn partner Emiel Korteweg-Kroon. Foto gemaakt door: Saskia Stegeman

OMMEN – Nadat de kampioenschappen vorig jaar niet door konden gaan door corona, mocht er dit jaar wel weer gespeeld worden. De aanmeldingen stroomden niet gelijk binnen, waardoor er besloten werd om de wedstrijden in wat minder dagen te spelen. Voor een paar spelers die in 2 onderdelen meededen werd het schema echter wel pittig.

Hoofd toernooicommissie tijdens de kampioenschappen, Koert Meertens, tevens winnaar van de heren dubbel en ook nog deelnemer bij de heren enkel was daar 1 van.

“Ja, het was pittig. De sfeer op de club was echter wel heel erg gezellig en dat zorgt ervoor dat je met plezier de baan op gaat. En het is ook gewoon leuk om tegen je eigen clubgenoten te spelen.”

Op de vrijdag werd er nog een verloting gehouden, en er werd nog iemand in het zonnetje gezet. Zwanet Rosema, 1 van de vaste gezichten tijdens alle toernooien stopt als toernooicommissielid. Een vaste waarde met meer dan 10 jaar ervaring, ze gaat zeker gemist worden. 

De laatste wedstrijden werden op zaterdagavond gespeeld, met als slotstuk de heren enkel finale. Jules de Fretes won uiteindelijk en mag zich het komende jaar kampioen noemen van TCO.

De andere kampioenen

  • Dames enkel: Paula Schuldink
  • Gemengd dubbel: Rina Uilen en Frans Heerink
  • Heren dubbel: Emiel Korteweg – Kroon en Koert Meertens
  • Dames dubbel: Annewies de Haan en Christien Marga Dunnewind-Talen
  • Heren enkel: Jules de Fretes

Voor volgend jaar hopen we weer meer leden te mogen verwelkomen en een vol kampioenschap te kunnen spelen.