Schoolsportdag donderdag 22 en vrijdag 23 september a.s.

0
22
Schoolsport dag donderdag 22 en vrijdag 23 september a.s.

OMMEN – In het kader van het lokaal sport -en preventieakkoord Samen Fitter Verder wordt er evenals vorig jaar een schoolsportdag georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit de gemeente Ommen. Aan deze dag doen alle scholen mee met meer dan 400 kinderen verdeelt over twee dagen. De kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten bij de deelnemende verenigingen, die clinics verzorgen. De verenigingen zijn: Voetbalvereniging FC Ommen, Tennis Club Ommen, Atletiekvereniging ACO, Volleybalvereniging Volco, Hockeyclub MHCO en Crossfit Ommen. Leerlingen van het Vechtdal College verrichten tijdens deze dagen hand- en spandiensten.

Dit geheel vindt plaats op sportpark Westbroek. De start van beide dagen is  bij het clubhuis “Weerkomm’n” van FC Ommen en de opening wordt verricht door wethouder van o.a. sport Alice van den Nieuwboer.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de kinderen in actie te zien.