Rehim Duman na de zomer de nieuwe hoofdtrainer bij de vrouwen van FC Ommen

0
40
Rehim Duman na de zomer de nieuwe hoofdtrainer bij de vrouwen van FC Ommen
vlnr: Jan Peter Wassens, bestuurslid vrouwen, Rehim Duman, Bertus Heuver, voorzitter

OMMEN – Rehim Duman volgt na dit seizoen Floris Buitenhuis en Koen Tip op als trainer bij de vrouwen van FC Ommen.

Rehim woont in Deventer en heeft ruime ervaring als voetballer op gedaan bij o.a. Koninklijke UD en de Treffers en van 2008 als jeugdtrainer. De laatste paar jaar was hij hoofdtrainer bij de jeugd van Galatasaray.

Rehim beschrijft zich als volgt: “ “ Mijn sterke punten zijn de nodige aandacht besteden aan individuele spelers zonder de teamprestatie uit het oog te verliezen. Daarnaast vind ik duidelijke communicatie “DE SLEUTEL TOT GEZAMENLIJK SUCCES”. FC Ommen is een club met professionele mensen, die de juiste man op de juiste plek weten te plaatsen. Mijn ambitie is om met FC Ommen meer zowel meisjes als vrouwen aan het voetballen te krijgen en hier ook de nodige aandacht aan te besteden. Momenteel tellen we ongeveer 169.000 vrouwelijke leden bij de KNVB en dat is heel weinig vergeleken met de ruim 1 miljoen mannelijke leden. FC Ommen is een hele mooie club om deze ambitie ook te kunnen realiseren.”

De spelersraad, staf en technische commissie van de club zijn zeer content met deze keus en wensen hem veel succes bij FC Ommen. Zie www.fcommen.nl