PRINS SPORT scholierenloop Ommen 2023 was groot succes

0
41
PRINS SPORT scholierenloop Ommen 2023 was groot succes

OMMEN – Na een week vol dreigende voorspellingen viel het weer gelukkig mee en werd de Prinssport-Scholierenloop een editie om niet snel te vergeten.

Bijna 250 leerlingen van 14 scholen streden voor de bekers. Zij werden fanatiek aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten en andere toeschouwers. Wethouder Van den Nieuwboer verrichtte het startschot bij de meisjes en jongens uit groep 3 en 4.

Ook dit jaar werd de PrinsSport Scholierenloop begeleid door speaker Henk Borgmeijer. Hij ging weer met veel kinderen in gesprek en complimenteerde hen met persoonlijke records of wist hen zelfs te vertellen dat ze exact dezelfde tijd liepen als vorig jaar.

Zoals ieder jaar werd de avond afgesloten met een spectaculaire scholenestafette. Dit jaar streden 11 scholen om de beker. Kardoen nam de wisselbokaal over van het Palet. Ichthus uit Lemele werd tweede en De Johan Seckel legde dit jaar beslag op de derde plaats.

Benieuwd naar de rest van de foto’s? Deze vind je op de Facebookpagina van de PrinsSport Scholierenloop en op www.acovanelderen.nl.