Home Sport 41e editie Pinkstertoernooi in aantocht

41e editie Pinkstertoernooi in aantocht

0
52
41e editie Pinkstertoernooi in aantocht
Toernooicommissie van vorig jaar. Oude leden zijn onherkenbaar gemaakt. Op de foto missen we nog 2 leden die op dit moment wel in de commissie zitten.

OMMEN – Het Habo pinkstertoernooi bij TCO zorgt ervoor dat vele tennissers en liefhebbers ook dit pinksterweekend weer richting Ommen trekken. Voor velen al een jarenlange traditie met dit keer de 41e editie.

Vorig jaar was weer een editie als vanouds. Geen corona regels meer, maar gewoon een gezellig en sportief samenzijn. De 40e keer was het vorig jaar, een jubileum, en het was een groot succes. Er werd gekampeerd, de barbecue werd aangestoken en de lootjes van de verloting waren uitverkocht.

Vele aanmeldingen voor het komende toernooi zijn al binnen. De toernooicommissie is al een paar maand bezig om dit toernooi te organiseren.

“Het is wel een uitdaging dit jaar, vorig jaar hadden we er nog een paar oud gedienden bij die de kar trokken. Die zijn inmiddels uit de commissie gestapt en dus staat er een nieuwe groep voor het eerst alleen voor”

Saskia Stegeman: “Sinds vorig jaar ben ik lid en ook vrijwilliger bij de  toernooicommissie, op dit moment zijn we met zijn zessen, waarvan er 5 vorig jaar bij de toernooicommissie zijn gekomen. Alles was toen nieuw. Inmiddels weten wij van elkaar wat onze sterke punten zijn en die benutten we dan ook ten volle. We kunnen altijd extra handen gebruiken dus we hopen op nieuwe commissieleden, maar in de tussentijd zijn er voldoende andere leden waarvan wij de hulp inroepen”.

Tijdens het toernooi gaat het natuurlijk om het tennissen, maar dat is niet het enige wat er gaat gebeuren. Er word een pub quiz georganiseerd en ook dit jaar word er weer een barbecue georganiseerd.

Het toernooi start op zondag 21 Mei met als hoogtepunt de finales tijdens het pinksterweekend.