OMMEN – Voor wie de socials van deze ondernemers volgt kan het de afgelopen tijd niet zijn ontgaan: Bloemendaal Makelaardij en RecraHome.nl hebben samen een pand betrokken in Ommen.

(Advertentie)
Bloemendal Makelaardij en RecraHome.nl samen in één pand in Ommen

Sinds januari zijn Johan Maasse van Bloemendal en Richard Veurink van RecraHome.nl samen aan de slag in het mooie historische pand aan Kruisstraat 2 in Ommen, waar voorheen bakker Ten Brinke gevestigd was.

Richard Veurink is sinds 2011 ondernemer op het gebied van Recruitment en is daarnaast sinds 2018 eigenaar van RecraHome.nl, een platform voor de verkoop van vakantiehuizen waar ook aanvullende informatie en diensten te vinden zijn.

Johan Maasse is sinds 2018 een gevestigde naam als makelaar in Ommen. Afgelopen zomer is hij mede-eigenaar geworden van Bloemendal Makelaardij dat al jaren actief is in plaatsen als Den Ham, Vriezenveen en Hardenberg, en nu dus ook in Ommen.

Door samen in één pand te zitten versterken Johan en Richard elkaar en bovendien is het veel gezelliger.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis? Of wil je meer weten over recreatiewoningen? Kijk dan op RecraHome.nl. Ben je op zoek naar een woning in de regio Ommen, Hardenberg of Den Ham of wil je juist verkopen? Dan kun je terecht bij Johan Maasse van Bloemendal Makelaardij.

Kom maar eens langs in het mooie pand!

Share.