OMMEN – Met ingang van het jaar 2024 heeft de F.E. Baron Mulertstichting haar subsidiebeleid herzien om meer recht te doen aan de oorspronkelijke doelstellingen. Concreet betekent dit dat de inkomsten uit het vermogen van de stichting zullen worden ingezet ten behoeve van de gezondheids- en welzijnszorg voor de inwoners van de gemeente Ommen. De stichting gaat zich richten op grotere projecten. Zij streeft hierbij naar het creëren van een zo groot mogelijk maatschappelijk effect. Er komt een beoordelingscommissie die het bestuur gaat adviseren over het toekennen van de subsidies.

(Advertentie)
Een doorstart voor F.E. Baron Mulertstichting

Er worden twee verschillende subsidies per jaar toegekend; “F.E. Baron Mulert-subsidie” en de “De Baron’s stimuleringssubsidie”. De bedragen variëren binnen de verschillende subsidies. De criteria voor de aanvraag van deze subsidies zijn te vinden via de website.

Ter ondersteuning van dit nieuwe subsidiebeleid is een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld, compleet met een bijpassende website. Vanaf 13 maart kunnen de subsidieaanvragen worden ingediend op www.baronmulert.nl. De aanvragen dienen voor 1 mei 2024 binnen te zijn en op 3 juli 2024 worden de toegekende subsidies bekend gemaakt.

Share.