donderdag, oktober 29, 2020
Annulering open dag Muziekschool Pianoforte 24 oktober a.s.
Kunst & Cultuur

Helaas zijn de ontwikkelingen van het Corona/virus dusdanig, dat de overheid extra maatregelen heeft genomen. Met in achtneming van de regels mag Muziekschool Pianoforte een Open Dag organiseren, aangezien er minder dan 30 personen per ruimte zijn en er een doorloop is.

Lees meer: Annulering open dag Muziekschool Pianoforte 24 oktober a.s.

Muziekschool Pianoforte organiseert Open Dag in Ommen
Kunst & Cultuur

Op zaterdag 24 oktober organiseert Muziekschool Pianoforte een Open Dag. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn de deuren aan Strangeweg 25 in Ommen geopend voor alle toekomstige leerlingen en belangstellenden. Muziekschool Pianoforte viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Helaas door de huidige omstandigheden is het niet mogelijk hier een groots feest van te maken. Maar een Open Dag, met inachtneming van de nodige maatregelen, is wel mogelijk en de directie en docenten staan dan ook klaar om op gepaste afstand belangstellende te ontvangen en te informeren naar de mogelijkheden.

Lees meer: Muziekschool Pianoforte organiseert Open Dag in Ommen

Opoe "in the War" op TV
Kunst & Cultuur

In februari en maart wist Toneelvereniging Oese Volluk in Nieuwleusen, Dedemsvaart, Ommen en Dalfsen duizenden belangstellenden te boeien met het toneelstuk "Opoe in the War". Alle zalen waren ruim van te voren uitverkocht. Het blijspel over de bevrijding in het Vechtdal zou nog éénmaal op de planken gebracht worden in de Trefkoele+ maar de coronacrisis gooide roet in het eten.

Lees meer: Opoe "in the War" op TV

Wegens succes nogmaals op TV "Opoe in the War"
Kunst & Cultuur

Tijdens het Bevrijdingsweekend bracht VechtdalLeeft TV het blijspel "Opoe in the War" op TV. Naar aanleiding van de vele reacties die hierop binnen kwamen is er besloten dit blijspel nog een keer op TV te brengen en wel op Bevrijdingsdag 5 mei.

Lees meer: Wegens succes nogmaals op TV "Opoe in the War"

Sleek Sliders behaalt 4e plaats op hun allereerste danswedstrijd!
Kunst & Cultuur

Sleek Sliders heeft zaterdag 8 februari meegedaan met hun allereerste danswedstrijd. Ze zijn bij de voorrondes van de Noord Nederlandse Kampioenschappen in Leek 4e geworden van de 15 teams. Sleek Sliders is een HipHop wedstrijdteam van dansschool Elle Dansé wat pas vanaf september bestaat. Elke donderdag traint dit jonge team super hard onder leiding van Mariëlle van Baalen in Ommen.

Lees meer: Sleek Sliders behaalt 4e plaats op hun allereerste danswedstrijd!