dinsdag, augustus 04, 2020
Kompanen BV de nieuwe hoofdsponsor van Tennis Club Ommen
Sport

Onlangs is Kompanen BV (uw maat in financiële diensten) uit Ommen hoofdsponsor geworden van TCO en dit is bevestigd met ondertekenen van het contract. Het bedrijf was al enkele jaren baansponsor van het Pinkstertoernooi, maar wilde nog meer betekenen voor TCO. Het beleid van de directeuren Dinand Martens en Herman Habers is om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op deze manier te tonen binnen de sport in Ommen. Dinand heeft al kennis gemaakt met de tennis evenals zoon Rémon en slaat al een balletje, Herman volgt binnenkort met enkele medewerkers.

Lees meer: Kompanen BV de nieuwe hoofdsponsor van Tennis Club Ommen

Werkloze tennisprofs brengen Nederland in beweging
Sport

Net als de meeste profsporters zitten ook de professionele tennissers op dit moment werkloos thuis. Nederlands nummer één bij de mannen, Robin Haase, grijpt deze gedwongen pauze aan om in actie te komen voor een gezonder Nederland. Op zijn initiatief zet onder meer de complete Nederlandse tennistop zich de komende weken samen met honderden tennisverenigingen in voor de breedtesport. Met de actie “Balletje slaan?” nodigen ze mensen uit op de tennisbaan en stimuleren ze hen meer te bewegen.

Lees meer: Werkloze tennisprofs brengen Nederland in beweging

OZC en OVC’21 gaan fusie verkennen
Sport

Voetbalverenigingen OZC en OVC’21 uit Ommen gaan op korte termijn een eventuele fusie verkennen. Hiervoor ondertekenden beide voorzitters deze week een intentieverklaring. Na eerdere gesprekken over een eventuele fusie kwam dit onderwerp in een stroomversnelling nadat OVC’21 onlangs aangaf het eerste elftal te verhuizen van het zondag- naar het  zaterdagvoetbal.

Lees meer: OZC en OVC’21 gaan fusie verkennen

Volco support de lokale ondernemers
Sport

Volco start, zij het wat later dan gebruikelijk, toch haar couponactie onder de noemer “Volco support de locals!” Door de Coronacrisis is het echter niet mogelijk de coupons huis aan huis te verkopen, maar daar is een oplossing voor bedacht. Via een What’s App bericht versturen leden van de Ommer volleybalvereniging berichten naar al hun bekenden met het verzoek een vel met voordeelcoupons te kopen.

Lees meer: Volco support de lokale ondernemers

Maak jij ook kennis met tennis deze  zomer?
Sport

Wil jij lekker bewegen en  sporten nu het buitensporten weer mogelijk is of omdat jouw vereniging een zomerstop heeft? Dan is dit zomerabonnement van Tennis Club Ommen echt iets voor jou. Het is ideaal om tennis uit te gaan proberen, waarbij je vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, maar wel binnen de bestaande corona maatregelen.

Lees meer: Maak jij ook kennis met tennis deze zomer?