dinsdag, oktober 27, 2020
Lekker blijven bewegen met tennis deze herfst en winter
Sport

Wil jij in deze coronatijd met veel thuiszitten lekker blijven bewegen en sporten nu het buitensporten bij de tennis mogelijk blijft? Dan is dit herfst-winterabonnement van Tennis Club Ommen echt iets voor jou. Onze smash court banen zijn het hele jaar bespeelbaar, alleen bij sneeuw en opdooi niet. Het is ideaal om tennis uit te gaan proberen, waarbij je vrij kunt tennissen (enkel en dubbel) wanneer het jou uitkomt, maar wel binnen de bestaande corona maatregelen.

Lees meer: Lekker blijven bewegen met tennis deze herfst en winter

TCO maakt tennissen voor kinderen nu nog aantrekkelijker
Sport

De inkt onder het “Samen fitter verder akkoord” tussen de gemeente Ommen en 28 instanties en sport- en bewegingsaanbieders is nog maar nauwelijks opgedroogd of tennisclub TCO komt al met een concreet plan om kinderen tot meer sporten te verleiden.

Lees meer: TCO maakt tennissen voor kinderen nu nog aantrekkelijker

Werkloze tennisprofs brengen Nederland in beweging
Sport

Net als de meeste profsporters zitten ook de professionele tennissers op dit moment werkloos thuis. Nederlands nummer één bij de mannen, Robin Haase, grijpt deze gedwongen pauze aan om in actie te komen voor een gezonder Nederland. Op zijn initiatief zet onder meer de complete Nederlandse tennistop zich de komende weken samen met honderden tennisverenigingen in voor de breedtesport. Met de actie “Balletje slaan?” nodigen ze mensen uit op de tennisbaan en stimuleren ze hen meer te bewegen.

Lees meer: Werkloze tennisprofs brengen Nederland in beweging

Kompanen BV de nieuwe hoofdsponsor van Tennis Club Ommen
Sport

Onlangs is Kompanen BV (uw maat in financiële diensten) uit Ommen hoofdsponsor geworden van TCO en dit is bevestigd met ondertekenen van het contract. Het bedrijf was al enkele jaren baansponsor van het Pinkstertoernooi, maar wilde nog meer betekenen voor TCO. Het beleid van de directeuren Dinand Martens en Herman Habers is om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op deze manier te tonen binnen de sport in Ommen. Dinand heeft al kennis gemaakt met de tennis evenals zoon Rémon en slaat al een balletje, Herman volgt binnenkort met enkele medewerkers.

Lees meer: Kompanen BV de nieuwe hoofdsponsor van Tennis Club Ommen

Volco support de lokale ondernemers
Sport

Volco start, zij het wat later dan gebruikelijk, toch haar couponactie onder de noemer “Volco support de locals!” Door de Coronacrisis is het echter niet mogelijk de coupons huis aan huis te verkopen, maar daar is een oplossing voor bedacht. Via een What’s App bericht versturen leden van de Ommer volleybalvereniging berichten naar al hun bekenden met het verzoek een vel met voordeelcoupons te kopen.

Lees meer: Volco support de lokale ondernemers