dinsdag, juni 02, 2020
Volco support de lokale ondernemers
Sport

Volco start, zij het wat later dan gebruikelijk, toch haar couponactie onder de noemer “Volco support de locals!” Door de Coronacrisis is het echter niet mogelijk de coupons huis aan huis te verkopen, maar daar is een oplossing voor bedacht. Via een What’s App bericht versturen leden van de Ommer volleybalvereniging berichten naar al hun bekenden met het verzoek een vel met voordeelcoupons te kopen.

OZC en OVC’21 gaan fusie verkennen
Sport

Voetbalverenigingen OZC en OVC’21 uit Ommen gaan op korte termijn een eventuele fusie verkennen. Hiervoor ondertekenden beide voorzitters deze week een intentieverklaring. Na eerdere gesprekken over een eventuele fusie kwam dit onderwerp in een stroomversnelling nadat OVC’21 onlangs aangaf het eerste elftal te verhuizen van het zondag- naar het  zaterdagvoetbal.

Dringende oproep OVC'21: niet voetballen op de sportvelden
Sport

Ondanks alle maatregelen met betrekking tot het Coronavirus, zien wij helaas dat de (kunstgras)velden nog altijd worden gebruikt om op te voetballen.

Het is juist nu belangrijk om de aanwijzingen van onze overheid op te volgen. Voor de gezondheid van onszelf, maar ook zeker voor de kwetsbare mensen in onze omgeving. Dat is de verantwoordelijkheid van al onze leden. Hierbij doen wij ook een beroep op de ouders/verzorgers om deze boodschap duidelijk aan de jeugd mee te geven. Wij roepen een ieder op zich aan deze maatregelen te houden.

Maak jij ook kennis met tennis deze  zomer?
Sport

Wil jij lekker bewegen en  sporten nu het buitensporten weer mogelijk is of omdat jouw vereniging een zomerstop heeft? Dan is dit zomerabonnement van Tennis Club Ommen echt iets voor jou. Het is ideaal om tennis uit te gaan proberen, waarbij je vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, maar wel binnen de bestaande corona maatregelen.

Jubileumeditie Schoolvolleybal afgelast
Sport

Het 30e Schoolvolleybaltoernooi is definitief verplaatst naar 2021.  De kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeente Ommen nemen het traditioneel op de 3e woensdag van maart tegen elkaar op.

In verband met de Corona-crisis was de jubileumeditie van dit toernooi in Ommen al uitgesteld naar woensdag 22 april, maar ook dat is nu geen optie meer. In de lijn met alle afmeldingen van plaatselijke schoolvolleybaltoernooien zijn de Regiokampioenschappen in Assen ook van de kalender gehaald.